Toplotne pumpe vazduh voda

– Superiorna u svemu – Bosch

Toplotne pumpe BOSCH Compress 6000 AW su rezultat dugogodišnjeg razvoja i istraživanja BOSCH korporacije. Njene izuzetne performanse pomeraju standarde: najviši COP u klasi, najmanja težina u klasi, širok opseg unutrašnjih jedinica za svaku kuću… Ali ono što je posebno važno je da se radi o toplotnoj pumpi koja je najtiša u klasi, značajno tiša od sličnih proizvoda, što je jako važno za rad u noćnom režimu, i povećanje komfora korisnika.

  • Visoka energetska efikasnost COP do 5.1, koju obezbeđuje modulacija kompresora preko invertera, što znači da je 5,1 kW toplotne energije napravljeno iz 1 kW električne energije, tj. da je razlika od 4,1 kW je besplatna energija dobijena iz spoljnjeg vazduha
  • Brza i jednostavna instalacija zahvaljujući novoj konfiguraciji komponenata
  • Opcija Whisper: smanjenje nivoa buke za 3 dB(A), što je jako važno naročito noću
  • Mogućnost kombinovanja sa sa gasnim kotlom i solarnim sistemom
  • Nova generacija invertera , dvostruko rotirajući kompresor
  • Izuzetno efikasna funkcija “defrost”
  • Visoki kvalitet, proizvedeno u Švedskoj

 

Inovativna u svakom pogledu

Zauzima malo prostora, laka i tiha

Još jedna prednost su kompaktne dimenzije uređaja i mala težina, a time i manja potreba za prostorom .
Zahvaljujući strukturi materijala spoljne jedinice – polipropilen koji ima sposobnost recikliranja (EPP), velike izdržljivosti, izvanredne toplotne i zvučne izolacije , obezebeđen je nizak nivo buke i zanemarljiv gubitak toplote. Compress 6000AW je tiši od modernih mašina za pranje sudova.
Instalacija i servis su jednostavni, pošto se metalni bočni paneli skidaju i isporučuju odvojeno. Na taj način se izbegava oštećenje prilikom transporta kao i pristupačnost svih bitnih delova spoljašnje jedinice prilikom servisa.

Naša preporuka toplotne pumpe za vaš objekat:

Gde da kupim? ( idi na sledeći link )

TOPLOTNA PUMPA COMPRESS 6000 AW BOSCH

 

Kombinujte Bosch toplotnu pumpu sa modulacionim FanCoilom (ventilator konvektorom):

Na sledećem linku možete videti našu preporuku za grejanje/hlađenje vašeg objekta. U kombinaciji sa frekventno regulisanim FC jedinicama vaš sistem je u potpunosti optimizovan i spremni možete da čekate leto/zimu. Pogledajte nanovije modele FanCoil jedinica koje su najtiše i najtanje na tržištu.

 

Gde da kupim? ( idi na sledeći link )

FanCoil ventilator konvektori

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *