Sektor gas i pelet: 065 84 92 644 | Sektor toplotne pumpe i pelet: 065 84 92 510 | Kancelarija: 011 63 20 883 unistalbg@gmail.com Braće Vučković 65, 11147 Beograd

Kotlovi na čvrsto gorivo

Kotlovi na čvrsto gorivo

Kotlovi na čvrsto gorivo podrazumevaju isključivo korišćenje drva i uglja. U zavisnosti od potreba i želja, moguće je odabrati livene ili čelične kotlove. Prednost korišćenja kotlova na čvrsto gorivo ogleda se u njihovom ložištu koji ima izuzetan prenos toplote na vodu (liveni kotlovi), odnosno promajama (čelični kotlovi). Posebno, trajnožareći kotlovi omogućavaju postizanje veće snage grejanja i smanjene potrošnje goriva. Veliki izbor različitih modela po pristupačnim i akcijskim cenama.

Kotlovi na čvrsto gorivo iz naše ponude su simbol za malu potrošnju goriva i visok kvalitet izrade! Naša ponuda obuhvata čelične kotlove, livene kotlove i setove za grejanje na pelete, u snagama prilagođenim redovnom domaćinstvu.

Investicija u kotao je velika, i zato se dobro raspitajte pre kupovine.
Za vas kao kupca, osim cene, veoma su važni i podaci koji govore o potrošnji kotla (trajnožareći, koso ložište, promaje,…), kvalitetu izrade kao i dodatnoj opremi. Druga važna stvar je pravilna i kvalitetna instalacija kotla, koja garantuje da će kotao raditi pravilno i imati dug radni vek.

Kotlovi na čvrsto gorivo: